Mijlocul de transport

Grad de dificultate

Redus

Vârsta recomandată

5 ani +

Modalitatea de cazare

Nu necesită

Durata

O zi

Tarif/persoană

130 Lei

SĂ NE ÎNCĂRCĂM DE ENERGIE LA REZERVAŢIA DE LA RACOŞ ŞI LA TEMPLUL DE LA ŞINCA VECHE!

 

15 iunie, 12 octombrie 2019 (sâmbătă)

 

Haideți să descoperim împreună un traseu turistic accesibil tuturor, care ne va încărca cu energie, ”valabilă” cel puțin o săptămână, până la următoarea noastră excursie, până la următoarea noastră întâlnire!

Plecarea se face la ora 6.00 din fața Parcului Tineretului. Sunteți rugați să vă prezentați la îmbarcare la ora 5.45.

Sosirea în București se va face la orele 21.00-21.30, în funcție de trafic.

Traseul va fi următorul: Bucureşti-Ploieşti-Braşov-Racoş (Coloanele de bazalt, Lacul de smarald, Vulcanul stins)-Şinca Veche-Bucureşti (aprox. 515 km).

Tarif: 130 lei/persoană

 

 • ZONA TURISTICĂ RACOȘ (cu peisaje spectaculoase) ce cuprinde Complexul Geologic Racoș-arie geologică de importanță națională din anul 2006, Coloanele de Bazalt, declarate monument al naturii din anul 1960 și mărturia activităților vulcanice din zonă, Cariera de bazalt Brazi în care după închiderea exploatării miniere a început să se formeze Lacul Brazi (Lacul de smarald) de o frumusețe rară, Vulcanul stins de la Racoș, cu un impact vizual deosebit, asemănător peisajului de pe Marte.
 • MĂNĂSTIREA RUPESTRĂ ȘINCA VECHE-cu o vechime de aproximativ 7000 de ani, loc de reculegere, de împlinire a dorințelor și unde se spune că se petrec fenomene paranormale. Este un loc controversat, încărcat de mister și de legende, istoricii apreciind faptul că este un templu unic în lume.

Tariful include:

 • Transport cu autocar/midiautocar/microbuz;
 • Obiectivele incluse în program: Zona Racoș-Coloanele de bazalt, Lacul de smarald, Vulcanul stins, Mănăstirea Șinca Veche.
 • Ghid național de turism atestat de Ministerul Turismului.

Tariful nu include:

 • Cheltuielile personale.

Modalitatea de plată: plata se poate face prin transfer bancar în contul RO45BTRLRONCRT0494891101, Banca Transilvania sau la casieriile Băncii Transilvania, cu precizarea explicită a excursiei pentru care optaţi. Se recomandă efectuarea cu cel puțin 7 zile înainte de plecare a plății integrale a excursiei. În plus, pentru siguranță, vă rugăm să faceți rezervarea pentru excursie și trimițând un e-mail pe adresa de contact a firmei-contact@nuibaihailadrum.ro sau un SMS pe numărul de telefon al firmei-0770.678.299 sau un mesaj pe contul de Facebook al firmei.

Grup minim: 40 de persoane

Alte informații:

 • Tarifele de intrare la obiectivele turistice din România se achită în moneda națională și se pot modifica de către autoritățile locale;
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Reducere 10%/excursie pentru clienții fideli;
 • Se recomandă ca turiștii să aibă la ei mâncare (apă, gustări, fructe, sandwich-uri etc.), în funcție de necesități.